Bel ons op: 043-356 1718
.com / TreaT.bedrijfsuitje @TreaTEventsWorkshop schapendrijven

teambuilding

Teambuilding Schapendrijven
Met deze activiteit werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling.

Actief en respectvol
Heerlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine, ga je op onvergetelijke wijze met de honden en schapen aan het werk. De deelnemers worden direct vanaf het begin actief betrokken en gedurende het spel wordt er respectvol geobserveerd en terug gekoppeld door 2 professionele trainers. 

Workshop schapendrijven met Border Collies
De workshop bestaat uit diverse onderdelen waarbij de teamgeest op inspirerende en humoristische wijze wordt gevoed. Daarnaast kan desgewenst na afloop ook serieuzer worden geëvalueerd om te zien wat er nu daadwerkelijk goed of fout is gegaan in de samenwerking. De workshop start met een korte uitleg en demonstratie, waarbij je direct actief betrokken wordt. Je leert hoe je commando's moet geven aan de Border Collies en hoe de schapen vervolgens reageren. De demonstratie wordt voorzien van deskundig commentaar waarbij verteld wordt hoe de honden getraind worden. Dit wordt in de praktijk getoond aan de hand van diverse honden van verschillende niveau's. 

Zelf werken met schapen en honden
Na deze intrigerende demonstratie en oefensessie is het tijd om zelfstandig aan het werk te gaan met de schapen en de honden. De schaapherders leren je al doende de fijne kneepjes van het vak, je zult merken dat de samenwerking met de hond hierin essentieel is. De bedoeling is om de schapen over een uitdagend parcours te drijven, al dan niet met behulp van de honden.

LET OP!
De genoemde vanafprijs in dit programma is voor grotere groepen.
Hoe groter de groep, hoe voordeliger de prijs is bij deze activiteit. Vraag een offerte aan voor de juiste prijs voor jullie groepsgrootte.

 

Interesse?

Wil je een vrijblijvende offerte?

of bel: 043-356 1718
of mail:

Over dit event

Geschikt voor: 25 tot 250 personen
Tijdsduur: 1,5 uur
Vanafprijs: 35,00 pp (ex btw)
Inclusief:
2 professionele begeleiders

Deel dit programma  Deel


Tweet

Alle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief b.t.w.
Sitemap

TreaT Events
Pastoor Moormanstr. 96
6219 AX  Maastricht

tel 043-356 1718

www.treat.nls2 - Ontwerp en techniek © 2012-2020 MonTay Media