Bel ons op: 043-356 1718
.com / TreaT.bedrijfsuitje @TreaTEvents



Workout outdoor

Bootcamp of Obstakel run

Fit zijn is tegenwoordig voor vele mensen heel belangrijk. En het is ook heel goed voor je! Nieuwe sporten als een bootcamp of een obstakel run worden steeds populairder. We laten bedrijven dit graag ervaren tijdens hun uitje!

We beschrijven hieronder de mogeljikheden die wij kunnen aanbieden. Uiteraard zijn alle sportieve events onder begeleiding van professionals. 

Bootcamp 
Sinds een aantal maanden is bootcamp uitgegroeid tot een super populaire sport. Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. Tijdens de bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van de omgeving, denk aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken. Ook wordt er regelmatig in tweetallen of in kleine groepjes gewerkt, ideaal voor teambuilding. We kunnen de bootcamp vanuit elke gewenste locatie verzorgen, in de stad of in de natuur. 


Obstakel Run
Jullie kennen vast wel de Cavemanrun of de Mudrun, een tweetal van de vele obstakel runs die in Nederland georganiseerd worden. Wij creëen graag jullie eigen obstakel run tijdens jullie uitje! Het verschil met een bootcamp is dat bij een obstakel run bewust verschillende obstakels geplaatst worden. Denk aan muurtjes, grote autobanden, ladders om aan te hangen etc. Er worden stukjes gerend en onderweg wordt jullie kracht op de proef gesteld met de obstakels. We kunnen deze obstakel run in elk natuurgebied uitzetten. 


Obstakel training parcours
Wil je eerst even oefenen voordat je start aan een obstakel run? We werken samen met het enige obstakelparcours van Nederland. Hier kan je op 1 groot veld alle hindernissen die je onderweg tegen kunt komen trainen. Dit parcours staat vast op een locatie in Heerlen.


Trailrun 
Trailrunning wil zeggen "off-road hardlopen"door de natuur, over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels/bergen, rotsen en beekjes. Steeds meer hardlopers zoeken deze uitdagingen op. Op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden. Dicht bij de natuur, om de rust te ervaren en te ervaren hoe mooi de omgeving is. Dezelfde beweging hebben we 20 jaar geleden ook gezien, toen vanuit fietsen het mountainbiken is ontstaan. We kunnen een trailun in elk gewenst natuurgebied aanbieden. 
 

Interesse?

Wil je een vrijblijvende offerte?

of bel: 043-356 1718
of mail:

Over dit event

Geschikt voor: 20 tot 200 personen
Tijdsduur: 2 uur
Vanafprijs: 30,00 pp (ex btw)
Inclusief:
Professionele begeleiding en materialen

Deel dit programma



  Deel


Tweet









Alle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief b.t.w.
Sitemap

TreaT Events
Pastoor Moormanstr. 96
6219 AX  Maastricht

tel 043-356 1718

www.treat.nl



s2 - Ontwerp en techniek © 2012-2020 MonTay Media